2016. január 15., péntek

Forró almás táska, gyorsan


Hozzávalók 8 darabhoz

30 dkg bolti, előre kinyújtott leveles tészta
almaszósz

Elkészítés:
  1. A tésztát kivesszük a csomagolásból, 8 egyenlő részre vágjuk. (először félbe hajtjuk a keskenyebbik oldalán, majd mindkét felet 4 egyenlő részre vágjuk)
  2. Az egyik lapra teszünk egy evőkanállal az almaszószból úgy, hogy a széleit ne érje el. Vizes ujjal szépen körbehúzzuk a tésztát, rátesszük a másik lapot, széleit összenyomkodjuk és forró melegszendvics-sütőben pár perc alatt megsütjük.
  3. Én beleforgattam őket sütés után közvetlenül cukorba is, mert az almaszósz meglehetősen savanyú. Háromszögekre vágjuk és pár perc után fogyasztjuk (vigyázzunk ne süsse meg a nyelvet.....)

Ez a két hozzávaló, amit használtam:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése